Referenser

Några omdömen efter utförda arbeten:


Anders Hagström

// Livin Station Hotel

Vi fick fantastisk hjälp med att hitta stilen som stämde överens med oss. Brand Design Studios hade en tydlig poäng i det de beskrev och varför man borde göra si eller så. Vi kände oss säkra och blev extremt nöjda med samarbetet. Vår kontakt, Tina, var inte rädd för att säga vad de tänkte och menade, hon var rak och ärlig även om vi inte alltid tyckte samma sak. Vi fick goda råd som ibland hindrade oss och ibland stöttade oss i våra egna idéer. Brand Design Studios har stor kompetens, god kunskap och ger dessutom möjligheter till olika leverantörer.”


Marcus Götmar

// Götmars juridik- & begravningsbyrå

Vi använder Brand Design Studios när vi fortlöpande förvärvar nya byråer eller uppdaterar våra befintliga kontor. Vi ser dem som en långsiktig samarbetspartner. De har bra uppfattning om hur vi vill ha det och vi får en fungerande helhetslösning på ett smidigt och bra sätt. I arbetet finns hela tiden en röd tråd till vår varumärkesguide vilket gör att våra lokaler förmedlar rätt känsla. Vi rekommenderar gärna Brand Design Studios – låt dem arbeta fullt ut för en bra helhet. Därför är det viktigt att man själv har en klar beslutsordning och arbetssätt för det.”


Jenny Rungegård

// Castellum

Samarbetet fungerade fantastiskt bra. Med ett stort personligt engagemang där Brand Design Studios var mycket lyhörda. Resultatet blev väldigt bra där vi fick det lilla extra – mer än vad vi förväntade oss.”


Kristian Franzén

// Kontract

Brand Design Studios har god lyhördhet, med genuin förmåga sätter de sig in i våra behov. När vi efter några år skulle göra om i lokalen var det inte bara att slänga ut det gamla och in med nytt. Med enkla medel – till exempel att byta klädsel blev det win-win – vi fick både förändring och kostnadsbesparing – att det dessutom är bra ur hållbarhetssynpunkt blev som grädde på moset. Kreativiteten lyser starkt och känslan för företagets själ har de fångat bra. Ofta finns det ett par alternativ på lösningar, de är smidiga och har sinne för följsamhet.”


Susanne Lindholm

// Studieförbundet Bilda

På Brand Design Studios är de personliga och kreativa. De utgick från det vi hade och multiplicerade det med sitt helhetstänk, en bra bit utanför boxen med allt från ax till limpa. Under arbetet var de verkligen analyserande och inlyssnande, vilket ledde fram till den atmosfär vi vill förmedla till våra besökare. De är tålmodiga – stannar upp – tar omtag – föreslår – och vidareutvecklar våra idéer. De väger och värderar varenda befintlig möbel för att se om det går att återanvända. De är verkligen proffsiga med hög service och trollar med knäna när det behövs. Inte minst har de fått oss medarbetare att känna att det är vår arbetsplats.”


Villem Raudsepp

// Atlas Copco

Samarbetet med Brand Design Studios fungerade utmärkt. De var lyhörda och skapade bra koncept. Med flexibilitet kunde vi samtala och komma fram till bra lösningar, de förstod våra olika behov och återkopplade ofta på kort varsel. Som slutresultat fick vi en utmärkt helhetslösning. Inte minst så gick implementeringen finfint.”


Ingemar Resare

// Sveriges Åkeriföretag

Vi fick ett väldigt bra stöd av Brand Design Studios för att få ihop helheten. Med smakfulla knep och enkla medel fick vi en miljö där vi trivs väldigt bra. De var tillgängliga och skötte många detaljfrågor så vi slapp ta tid från vårt arbete. Samarbetet flöt på väldigt fint.”

Kontorets utformning har inverkan på hur kunder, leverantörer och anställda uppfattar arbetsplatsen och företaget, vilket i förlängningen gör kontoret till en betydande del av företagets varumärke.

Detta är vi mästerliga på. Ring vår projektledare Tina på 070-603 98 25 – så får du höra.

Med oss får ni översikt på kostnader och kontroll på allt som behövs mellan tak och golv för lokalerna. Vi tillhandahåller ett totalkoncept för företagets rumskommunikation. Det kan handla om; möbler, belysning, ljudabsorbenter, flöden & funktion, ergonomi, design/kommunikation, växter, textilier, tapeter, skyltar, teknik och hjälp av hantverkare.

… eller fyll i formuläret så hör vi av oss.

[tm_pb_contact_form_7 admin_label=”Contact Form 7″ id=”2697″] [/tm_pb_contact_form_7]

Annelie Forneheim

// Hörntanden

Brand Design Studios lyssnade in vad vi ville och tog hänsyn till våra idéer. Det var bra att få förslag av någon som ser saker på ett annat sätt. Att slippa hålla i alla trådar var skönt, de höll ihop allt – även med hantverkare – så vi kunde jobba vidare med vår verksamhet. Det är också bra att kunna återkomma med mindre förfrågningar i efterhand så att helhetsbilden fortfarande bevaras. Det har blivit en röd tråd genom allt, från hemsidan till vår lokal.”