[tm_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”on” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” custom_padding=”60px|||” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”2_3″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hej!

Jag heter Alicia, är 24 år och kommer från Karlstad. I ungefär en månad nu har jag jobbat som inredare och 3D-visualiserare på Brand Design Studios. Jag trivs väldigt bra med både arbetsuppgifterna och allt runtomkring, så det känns som att jag har hamnat helt rätt.

Jag läste på hemsidan om projekten som Tina och Andreas jobbar med och deras arbetssätt, och tyckte att det lät väldigt intressant. Att jobba med inredning för företag, organisationer och kommersiella miljöer verkade toppen. Och dessutom att målgruppsanpassa inredningen och skapa ett helhetskoncept utifrån kundens identitet. Jag hörde av mig till BDS och hade tur att få möjligheten att börja här.

Mitt intresse för design, 3D och inredning fick jag när jag pluggade informationsdesign med inriktning rumslig gestaltning på Mälardalens högskola. Sen dess har jag jobbat några år, främst med att rita i 3D-program och med bildredigering. Jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper inom rumskommunikation i offentliga miljöer som jag fick under utbildningen. Nu ska det bli riktigt kul att få utvecklas i företaget och lära mig massa nytt om inredning och även marknadsföring!

Hittills har jag fått rita förslag till inredning, gjort ritningar och renderat skisser i 3D-programmet SketchUp. Jag har också varit med och monterat hos kunder när inredningen ska installeras och fixas iordning. Här är ett foto och en skiss som Andreas gjort, från ett projekt där vi bland annat monterade spaljéer och möbler hos en kund.

       

Det är väldigt roligt att kombinera det praktiska som att skruva ihop möbler, med att sitta vid datorn och rita. Det är häftigt att se hur mycket slutresultatet i verkligheten faktiskt liknar 3D-skisserna.

 

Ska ni flytta, utöka eller göra om? 

Brand Design Studios erbjuder en helhetslösning på inredningen till företag som värdesätter sin identitet, funktion och hållbar inredning. Vi har nyckeln till företagets rumsgestaltning och ger svar på vad som är viktigt mellan tak och golv i lokalerna. Detta är vi mästerliga på. 

 

Alicia Henriksson   

Inredare och 3D-visualiserare

Brand Design Studios

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_3″][tm_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”sidebar”] [/tm_pb_sidebar][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”rgba(255,255,255,0)” show_divider=”off” height=”10″ divider_style=”solid”] [/tm_pb_divider][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_divider admin_label=”Divider” color=”#a8a8a8″ show_divider=”on” divider_style=”solid” custom_margin=”40px||30px|”] [/tm_pb_divider][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]