Interiör med oss:

Vad kan vi göra för er? Och hur gör vi det?

Vi tar fram kompletta interiörer med rumskommunikation anpassat för företag och varumärken. Det kan delas upp i två delar:

Del 1. Val av fast interiör, det kan vara: material, tak, golv, väggar, färg, tapeter, flöden, funktioner och belysning. Givetvis med anpassad design ihop med ”del 2”.

Del 2. Val av lös interiör, till exempel: skrivbord, stolar, soffor, bord, belysning, ljudabsorbenter, design & kommunikation, växter, textilier, tapeter, skyltar och teknik för att till slut få ihop helheten av företagets fysiska utrymmen.

När detta är klart sker genomförandet med ett visst tidintervall mellan del 1 och del 2. I denna process är vi vana att både leda och arbeta med hantverkare.

Interiör för företag

1.Vilka är era

förväntningar?

Vi menar att framtiden är förutsägbar; om ett projekt inte uppfyller förväntningarna beror det på bristande planering och ej hållna överenskommelser. Detta är ömsesidigt och kräver att vi känner till era angelägenheter för att få en gemensam utgångspunkt. Av den orsaken har vi alltid ett öppensinnat möte, med öronen på skaft, innan ett arbete börjar.

2. Smidig och snabbfotad?

Om vi är smidiga kan bara våra kunder ge ett rättvist svar på. Men vi menar att IT-branschens ”agil systemutveckling” är en bra metod. Vi har fritt översatt det till vår verksamhet. Bland annat ser vi god kommunikation som viktigt där överenskommelser med tydlig fortlöpande avstämning blir avgörande för ett bra samarbete. Och inte minst: vi är inte rädda för förändringar under resans gång. Det viktiga är att du som kund sitter bekvämt under hela resan.

3. En kontakt – flera fördelar.

För att säkerställa ett konkret koncept med komplett interiör tillhandahåller vi allt för den rumsliga kommunikationen. Det ger en översikt på kostnader och kontroll på allt som behövs mellan tak och golv för lokalerna. Vi tar inte ut något extra utöver gällande marknadspris för det vi upphandlar, tvärtom får vi många gånger ett bättre pris vilket kommer kunden till gagn.

4. Framgångsrecept.

Fakta & information

1. Analysera

2. Kreera

3. Leverera

Design med unikt uttryck för rätt positionering

Fakta & information

1. Analysera

2. Kreera

3. Leverera

unikt uttryck för rätt positionering

Vattenfallsmodellen är en klassisk process där man ser projektets framsteg som ett flöde genom olika faser. För oss innebär det: 1. Förberedelse genom ordentlig undersökning och analys. 2. Skapande av ett förslag, visualiserat med inredning, möbler och material. 3. Efter avstämning av konkret koncept med tillhörande kostnader sker leverans.

5. Vår värld.

Vi är med och påverkar med det vi kan. Därför ser vi gladeligen ett samarbete med fokus på hur vi tillsammans kan minska klimatpåverkan. Ska det vara miljöcertifierat? Kan något vara begagnat? Om ni ska flytta kan vi inventera möbler och inredning för att återanvända så mycket som möjligt – är det väldigt slitet kan vi göra en uppfräschning genom att byta ut bordsskivor, skifta klädsel eller lacka om.

6. Är ni i startgroparna för ny- eller ombyggnation?

Vi kan ge insikter och lösningar och bereda byggprojektet passande förutsättningar i tid, som med fördel kan läggas in i en rumsbeskrivning som stöd till ritningarna inför bygget eller renoveringen. Då blir det rätt från början när hantverkarna drar igång. Att det sparar både tid och pengar har vi flera exempel på.

7. Låter det intressant?

Är det vardag och kontorstid kan du ringa oss nu, på 019-323 000. Du får med största sannolikhet ett trevligt samtal. Eller kanske ännu bättre, en möjlighet till fantastisk inredning till era lokaler. Vi lovar dig en leverantör med stort engagemang. Välkommen till Brand Design Studios!

Hållbarhet och klimatpåverkan.
Vad gör vi åt det?

Fram till sommaren 2018 har vi alltid upphandlat nya möbler och ny inredning till våra kunder. Men, är det rätt att alltid köpa nytt? Vi vet inte säkert – men vi vet att vi har påverkats av vad vi läser på nätet och hör på nyheterna. Vi kan inte blunda och köra på som vanligt. Vi vill vara med och påverka med det vi kan. Kanske ska det vara möbler som är tillverkade på nära håll och miljöcertifierade? Och måste allt vara nytt? Kan vi återanvända något – byta ut en bordsskiva, skifta klädsel eller lacka om? Vi vet en hel del som kan göras på andra sätt – vi har jobbat så ett tag nu. Därför ser vi gärna ett samarbete med fokus på hur vi tillsammans kan minska klimatpåverkan.